Мобільний вигляд веб сайту

Для переходу по меню потрібно лише натиснути на нього.

Головна

Життя гімназії

Прозорість та інформаційна відкритість закладу

Булінг

Про нас

ЗНО

ДПА

Новини

Контакти

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ

Сергій Михайлович Бондарчук

Для розкриття пунктів меню натисніть на галочку > справа

Новини
  • Зареєструватися

Цьогорічний випускник гімназії Андрій Мазуренко здобув право представляти Україну на “GENIUS Olympiad Global” в Сполучених Штатах Америки м. Рочестер, Нью-Йорк. Хлопець вихованець Олександра Анікіна, вчителя англійської мови Старокостянтинівського НВК "Спеціалізована школа І ступеня, гімназія" імені Героя України С.М. Бондарчука.

“GENIUS Olympiad Ukraine” - найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8-11 класів, який щороку проводиться у Сполучених Штатах Америки з 2011 року. Олімпіада приймає проекти з семи категорій екологічного спрямування: наука, робототехніка, бізнес, музика, короткий фільм, мистецтво, креативне письмо.

Андрій Мазуренко разом зі своїм вчителем Олександром Анікіним представили свою роботу у категорії креативне письмо. Цей творчий тандем підготував вірш на екологічну тематику.

 Минулого року Андрій уже спробував свої сили у Олімпіаді, тоді зайняв почесне 2 місце. Але хлопець, заряджений підтримкою вчителя, наполегливо йшов до своєї мети. Завдяки минулорічному успіху, цьогоріч Андрій відразу потрапив до ІІ етапу конкурсу, куди було відібрано 800 робіт учнів з усієї України.

Крім того Андрій неодноразово брав участь у різноманітних наукових проектах, писав дослідницьку роботу, яка друкувалась у збірнику тез наукових робіт.

Детальніше за покликанням  https://starkon.city/articles/285320/olimpiada-geniiv?fbclid=IwAR0GoHJDzWxHhAaFBsscdFJ1riKuG2ENXl32JITV9HjTu5Un25qxIdlfw1Y

Категорії сайту

Головна

Життя гімназії

Прозорість та інформаційна відкритість закладу

Булінг

Про нас

ЗНО

ДПА

Новини

Контакти

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ

Сергій Михайлович Бондарчук

  • fr-FR
  • English (UK)

Контакти

  • вул. Ессенська, 4,
    м. Старокостянтинів,
    Хмельницька область, 31100
  • (03854) 4-57-96
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.